Metallakk

I 2003 ble vi forhandler av Tikkurila metallakk produkter.

Temaspeed er handelsnavnet til Tikkurila Coatings nettverk av industriforhandlere. Vi tilbyr et stort utvalg av produkter til metall industrien. Temaspeedfilosofien handler om å gi rask og effektiv lokal service, kombinert med fordelene som tilbys fra en velkjent internasjonal produsent. Rask levering er basert på Tikkurilas høyteknologiske nyanseringsteknikk, produksjonsteknikk for baser, og egen dyktighet.

Vi tilbyr den beste service, samt raske og pålitelige leveranser til våre kunder. Vi hjelper våre kunder med alt tilhørende lakkeringsprosessen. Anbefaler produkter, foreslår system og hjelper til med fargevalg. Vi leverer riktig mengde av hver fargenyanse, gir råd i HMS spørsmål. Spør oss, så kommer vi med de riktige svarene, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

Uansett hvilken industriell overflatebehandling eller malingssystem man velger får man den riktige nyanse ved å benytte Temaspeed brekkesystem. Temaspeed Premium fargebank inneholder mer enn 11000 resepter og dekker alle store internasjonale fargekart som; RAL, NCS og British Standard.

Vi kan levere lakk som egner seg godt til:

  • Kraner, lifter, tyngre kjøretøy, anleggsmaskiner, hengere etc.
  • Containere, stålbygg etc.
  • Broer, stålkonstruksjoner, maritim utrustning etc.

Vi leverer også spraylakk i glans 20, 50 og 80 (90) i de fleste farger, også spesialfarger.

Minste bestilling på spraylakk er 8 stk.
Tekniske datablader finner dere under produktlisten.